Nieuwsbrief ontvangen?

• Burgerschap

ProDemos Binnenhof voor scholen

11-5-2017

ProDemos Binnenhof biedt scholen ook in het schooljaar 2017/2018 een gratis educatieve dag in politiek Den Haag. Op een aantrekkelijke en laagdrempelige wijze maken de leerlingen kennis met onze democratische rechtsstaat en de politieke wereld. Een bezoek aan de Tweede Kamer zit uiteraard altijd in het programma.

Alle onderwijsniveaus
ProDemos biedt diverse programma’s aan, in lengte variërend van een uur tot een hele dag. Docenten kunnen zo kiezen wat het beste bij de klas past. Ook de inhoud van de programma’s is afgestemd op het onderwijsniveau van de leerlingen. De programma’s van ProDemos sluiten aan bij vakken als burgerschap, geschiedenis, maatschappijleer en maatschappijwetenschappen in het voortgezet onderwijs en mbo.

Daarnaast biedt ProDemos speciale programma's aan voor basisscholen en het praktijkonderwijs.